Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nová Serena, muži Blair Waldorf, ...

1. 9. 2011

Pátá série Gossip Girl bude mít premiéru 26. září. Producent Josh Safran nedávno uváděl novou sérii a přiznal se, že tato série bude o mnoho více zábavná a  zápalná. Ano skutečně zápalná a nevím, co tím myslel. Ale zodpověděl alespoň něco:

Blaiřina svatba: Je tu večírek. Jsou tu šaty. Jsou tu fotky. Je tu zasedací pořádek. Je tu i ochutnávka dortů.

Plánování svatby i té nekrálovské může být otrava. Přesně takhle to cítí, jako otravu a radost zároveň.

Na novou a zaměřenou Serenu: Serena už není dávno ztracená. Má práci, kterou jí nabídli na konci 4. série. A vidíme, jak je oddaná své práci.

Rozloučení s Vanessou a vydání Danovi knihy: Tato série ukáže Danovi nový svět, na který není vůbec připraven. Jeho dospivající proces se najednou zrychlý, jelikož vydání knihy nebylo rozhodnutí, které on sám udělal.

Co to znamená pro Dair (Dan a Blair)? Hodně je to ovlivní.

Na spojení Dana a Blair: Od první série jsme věděli, že ti dva budou překvapivě spojeni a bylo to zaměřeno na citech. A tento příběh bude dál pokračovat.

Budoucnost pro Chucka a Blair: Nemáme v úmyslu, opouštět zápletku Chucka a Blair a budeme pouštět uzdu fantazie. Ale to neznamená, že tu vždy bude Chair (Chuck a Blair), Dair (Dan a Blair) nebo Lair (Louis a Blair) nebo jak jim to lidé říkají.

Postava Elizabeth Hurley: Diana Payne znamená velkou věc pro Gossip Girl. Jak její postava, tak ona sama.

Diana vidí nevyužitý potenciál těchto mladých dvacetiletých lidí a věří, že by je mohla využít. Věří, že by je mohla využít a mohli pro ní pracovat.

Chuck a nová přítelkyně: Chuck nebude mít žádnou přítelkyni.

 

Jak vidíte 5. sérii vy? 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Season 5


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář